Niciodata nu m-a interest prea mult tehnologia atunci cand alerg sau fac antrenamente in sala/parc.

Cand am inceput sa alerg mai mult si aveam un plan de antrenament, alergam “pana acolo si inapoi”. Nu aveam un ceas sa imi arate numarul de km sau cu ce pace am alergat. Dupa cateva luni am vazut la alti alergatori ca au ceas cu GPS si am zis sa incerc si eu. Am mers in Dechatlon si am luat cel mai ieftin ceas cu gps, un Geonaute ON100. Nu avea centura de puls, nu imi spunea sa ies la alergat, dar a inceput sa imi placa cand vedeam cati kilometri alerg. Trei ani jumate a fost un prieten de nadejde si m-a insotit la toate alergarile.

Acum trei saptamani am fost abordat pe facebook de o fata draguta din partea The Engagement Agency: “Heyy, ne-am gandit sa propunem blogul tau pentru programul Orange Testers…..” Urma sa primesc, pentru probe, o bratara Samsung Gear Fit2 Pro. Caut pe net sa vad despre ce e vorba… cartofi prajiti mai trebuia sa faca si le avea pe toate. Ma gandesc ca nu am ce pierde, asa ca accept provocarea si peste cateva zile primesc bratara.

Nu am avut niciodata un device care sa imi masoare pulsul in orice moment, asa ca nebunia asta mica mi-a crescut pulsul. Am umblat prin setari, am modificat cu datele mele si acum e gata de probat. Il pun la mana si incepe sa imi arate bataile inimii. Ma asez frumos in pat si incep sa ma joc cu el. Ma relaxez, fac cateva “scheme” de yoga, trag aer in piept si usor, usor simt cum pulsul scade.

Ce imi place la bratara Samsung Gear Fit2 Pro:

-Senzorul de puls integrat. Inca o chestie faina e ca iti arata pulsul mediu pe toata saptamana

-Se conecteaza foarte repede la sateliti

-Conectare la wi-fi si Bluetooth

-Are multe functii pentru antrenamentele indoor(genoflexiuni, abdomen,stepper,inot, yoga, pilates, etc). Daca ai uitat numarul abdomenelor sau genoflexiunilor, arunci o privire pe ecranul bratarii si te lamuresti.

-Contorizeaza pasii si ritmul cu care te deplasezi. Daca mergi intr-un ritm alert si sanatos, te felicita.

-E fain ca iti arata si pulsul in momentul alergarii

Ce nu imi place la bratara Samsung Gear Fit2 Pro:

-Singurul lucru de care nu sunt multumit sau pot spune ca nu imi place, este bateria. Tine destul de putin si nu poti folosi ceasul la un antrenament mai lung. Am fost la un long run si dupa patru ore bateria a fost gata.

Nu stiam ca pentru alergare/exercitii fizice iti trebuie atata tehnologie :))

Spor(t) in toate!!

Sursa foto: eMag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *